Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf €30,-
Happy Socks Rolling Stones | Limited Edition Happy Socks | KingOfSocks
Happy Socks Rolling Stones | Limited Edition Happy Socks | KingOfSocks

Happy Socks x The Beatles

All You need is Beatles Love

Happy Socks heeft de krachten samengebundeld met The Beatles om de iconische film ‘Yellow Submarine’ te vieren. De film uit 1968 was geïnspireerd op de muziek van de legendarische Britse rock band en werd een cult klassieker die geliefd is door miljoenen mensen over de hele wereld.

De psychedelische kleuren, felle ontwerpen en grappige karakters gaven de inspiratie voor deze creatieve samenwerking! De limited edition collectie bestaat uit zes paar gekamd katoenen sokken voor heren en dames en twee gift boxes om te verzamelen, waarmee het een dagelijkse herinnering is dat all you need is love.

Happy Socks X The Beatles

Happy Socks heeft het weer geflikt… Een té gekke samenwerking met één van ‘s werelds bekendse rockbands: The Beatles!

Happy Socks x The Beatles: Breng een ode aan The Beatles met deze Happy Socks sokken voor heren en dames! Deze collectie is gebaseerd op één van The Beatles’ grootste hits uit 1966. Deze vrolijke sokken zijn een weergave van de nummer 1 hit van The Beatles. John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Star kijken uit de raampjes van de gele onderzeeër – Yellow Submarine. In deze collectie zie je dus alles terugkomen uit het beatles tijdperk en kun je ervaren wat zei hebben gezien tijdens hun rit in de ‘submarine’.

De Happy Socks zijn gemaakt van gekamd katoen en voelen daarom heel zacht aan. De elastische bovenrand zorgt daarnaast voor een prettig draagcomfort doordat het de sokken goed op zijn plaats houdt. Happy Socks verspreidt geluk door van alledaagse sokken een vrolijk designstuk te maken. Met een standaard van goede kwaliteit en unieke creativiteit zijn Happy Socks een waardevolle toevoeging voor iedere kledingkast. Verwen daarom jezelf of een speciaal iemand met deze kleurrijke Happy Socks!

 

De gehele collectie Happy Socks X The Beatles vindt je bij King of Socks

Menu