Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf €30,-

Happy Socks Rolling Stones

The tour must go on

Je maakte geluid Happy Socks heeft geluisterd. De Happy Socks x The Rolling Stones tour gaat verder met een nieuwe collectie elektrische prints. Haal de hele band bij elkaar met de Happy socks Rolling giftboxes of Shop losse paren beschikbaar voor dames en heren.

Happy Socks X The rolling Stones

Happy Socks heeft het weer geflikt… Een té gekke samenwerking met één van ‘s werelds bekendste rockbands: The Rolling Stones! Met de iconische tong, waarbij iedereen gelijk weet over welke band het gaat, ga jij de show stelen! Een echt collectors item dus! De Rolling Stones Happy Socks collectie is gemaakt met misschien wel het meest bekende artwork in de geschiedenis van de muziek, de iconische tong & lip logo van de rolling Stones. Als resultaat hiervan zijn de Happy Socks Rolling Stones sokken een unieke creatie als eerbetoon aan de legandarische band.

Rolling Stones Sokken

De collectie bestaat uit diverse rolling stones Happy Socks met prints, die allemaal de Rolling Stones vibe uitdragen. De collectie van Rolling Stones sokken bestaat uit diverse kleuren en prints en zijn verkrijgbaar als los maar maar ook als Happy Socks giftbox: Het perfecte geschenk voor rock-and-roll rebellen. Uiteraard kun je deze deze Rolling Stones sokken ook voor jezelf kopen om de wereld te laten zien dat jij een echte fan bent!

De Happy Socks rolling stones sokken zijn gemaakt van de beste materialen zodat ze lang mee gaan en de collectie heeft sokken in alle maten en kleuren. De unieke Happy Socks Rolling Stones Verpakkingen maken deze sok een perfect cadeau voor iedere Rolling Stones fan.

De gehele collectie Happy Socks Rolling Stones vindt je bij King of Socks

Rolling stones 4000 - King of Socks | Happy Socks
Rolling stones 6500 - King of Socks | Happy Socks.jpg
Rolling stones 4300 - King of Socks | Happy Socks.jpg
Rolling stones Collectors Giftbox - King of Socks | Happy Socks.jpg
Menu