Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf €30,-

Najaar: tijd voor lekkere warme sokken!

De bladeren veranderen van kleur, het weer wordt kouder, de herfst is officieel aangebroken! Dit is ook de tijd van het jaar waarin veel mensen last krijgen van koude voeten. Een goede manier om je voeten warm te houden tijdens de herfst en winter is door warme sokken van Happy Socks of McGregor New York met leuke prints te dragen. In deze blogpost geven we je wat inspiratie over welke sokken je kunt dragen tijdens de koudere maanden om te overleven.

Sokken met najaarsprintjes

Een soort sok die perfect is voor de herfst of winter zijn sokken met leuke prints die hierop aansluiten. Je kunt sokken vinden met allerlei verschillende prints, van bladeren tot paddestoelen en herfstkleurige stippen of ruiten. Het dragen van sokken met leuke prints is een geweldige manier om een beetje persoonlijkheid aan je outfit toe te voegen.

Sokken in donkere kleuren

Een andere goede optie voor sokken in de koudere maanden zijn die in donkere kleuren. Donkere kleuren absorberen meer warmte, waardoor je voeten warm blijven. Bovendien passen ze meestal goed bij herfst- en winterkleding. Je kunt sokken vinden in allerlei donkere kleuren, van zwart tot marine tot diepgroen of paars.

Wat doe jij om je goed voor te bereiden op de koude maanden en de hoge energieprijzen? Wij hebben voor jou dé tip en dat is investeren in warme sokken. Want vergeet niet dat als je warme voeten hebt, de rest van je lichaam ook langer warm blijft. Waar wacht je nog op en bestel snel sokken om jouw koude voetjes warm te houden!

Menu