Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf €30,-

Grappige en gekke sokken

Als je op zoek bent naar grappige, gekke of vrolijke sokken, dan ben je bij KING OF SOKS aan het juiste adres. Tegenwoordig zie je ze overal en kun je het zo gek niet meer bedenken. Er wordt zich nogal vaak afgevraagd wanneer deze gekke sokken nu gedragen kunnen worden? Het antwoord is, ALTIJD! Naar een meeting, bruiloft, verjaardag of een etentje, het kan allemaal.

Grappige sokken Happy Socks
Wie kent de grappige en gekke sokken van Happy Socks? Eigenlijk iedereen wel toch? Happy Socks is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Kleur en geluk staan centraal in alles wat zij doen. In 2008 werd het concept gelanceerd met een duidelijke visie en missie: sokken maken die dagelijks plezier kunnen brengen aan mensen over de hele wereld. Ze hebben een enorme hoeveelheid aan grappige sokken maar vergeet niet dat je ook voor de rustige sokken kunt gaan, zoals die met strepen, stippen of ruiten.

Vrolijke sokken McGregor
Naast Happy Socks heeft McGregor New York ook aardig wat vrolijke sokken in de collectie. Flamingo’s, zeilboten, smileys, strepen en golfsokken, voor iedereen wat! McGregor New York probeert met zijn sokken plezier te brengen in het dagelijks leven. Hoe gaaf is het als je met vrolijke sokken aan je dag begint en eindigt?

So what are you waiting for? Kies je favoriete paar grappige, gekke of vrolijke sokken en maak van elke dag een feestje.

Menu