Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf €30,-

Happy Socks voor mannen

Happy Socks, dé vrolijke sokken onder de mannen in Nederland. Wie kent ze nou niet? Happy Socks is er voor elke man die van het leven wil genieten door gekken en vrolijken sokken te dragen. De keuze is eindeloos en zo ook de gelegenheden waarop jij ze draagt. Ze worden aangetrokken naar de sportschool, werk, etentjes in een fancy restaurant of onder een trouwpak. Of te wel, de vrolijke sokken kunnen altijd gedragen worden. Je wordt er niet alleen vrolijk van als je ze draagt maar er alleen al naar kijken doet ook al veel. En juist die vrolijkheid maakt de sokken zo populair.  

Happy Socks Heren zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Je kunt ze cadeau geven aan je vader, broer, vriend, werkgever, eigenlijk wel aan iedereen. Sokken zijn stiekem toch een belangrijk onderdeel van je outfit.  

Buiten de vrolijke printjes wordt er ook nog eens echt kwaliteit geleverd. De sokken zijn gemaakt van zacht katoen en er zit een goede stretch in. De stretch die in het materiaal verwerkt zit zorgt ervoor dat de sokken altijd goed op hun plaats blijven zitten. Erg handig want dan hoef je dus niet de hele dag te bukken om de sokken omhoog te trekken.  Wij zijn erg positief over de kwaliteit van deze sokken. De prijs is wel wat hoger dan een gemiddeld paar sokken maar de sok doet zeker eer aan de kwaliteit waarop de sok gemaakt is.  

Bij onze webshop vind je een groot aanbod aan de verschillende prints van Happy Socks voor heren. Ontdek nu het ruime assortiment voor heren bij KING OF SOCKS en laat je hierdoor verrassen uit de mooie keuze die er is. Als je leuke sokken ziet, vergeet ze dan zeker niet toe te voegen aan je winkelmandje.  

Menu